'Per Nadal, fem el Poema' arriba a l'Escola de Música

L'espectacle puja a l'escenari santcugatenc aquest dissabte, 15 de desembre, al vespre

L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès acollirà aquest dissabte, 15 de desembre, la representació de Per Nadal, fem el poema. Un espectacle poètic musical, basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, amb dramatúrgia i direcció de Teresa Canas, i composició i direcció musical de David Bozzo.

L'obra es representarà a les 20 hores i l'entrada té un cost de 10 €. Una entrada que es pot reservar amb antelació per 8 € enviant un correu a associacioamantsdelteatre@yahoo.es.

L'espectacle és una lectura dramatitzada de l'obra de Sagarra acompanyada per la música original de Bozzo, a més d'algunes nadales populars catalanes.

Els rapsodes que faran la lectura seran Montserrat Soto, Carme Ballesteros, Ferran de Juan i Pep Miramunt, amb la col·laboració de Josep Bisbal en el paper de Rabadà. El Quartet Picasso hi posarà la música, amb Carles Ramos (violí), Georgina Muntades (violí), Laura Jover (viola) i Guillem Bautista (violoncel), acompanyats per la pianista Cloti Manuel i la soprano Beatriu Llamas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem