Pilarín Bayés omple la Sala Rusiñol

L'artista ha inaugurat oficialment la seva exposició a la galeria santcugatenca

La Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès ha inaugurat oficialment l'exposició de l'obra de Pilarín Bayés a la galeria aquest dijous, 20 de desembre. Una exposició, la de Nadal, que es pot visitar des del passat 29 d’octubre, i que presenta l’obra de la reconeguda il·lustradora osonenca. L'exposició e spot visitar fins al 8 de gener.

La il·lustradora osonenca, amb una llarguíssima i fructífera trajectòria, demostra un cop més a la sala santcugatenca que manté una gran frescor en la seva manera de dibuixar, captar i recrear els seus personatges, plenament representatius del nostre país.

La mostra s'ha inaugurat aquest 20 de desembre. FOTO: Bernat Millet

La mostra s'ha inaugurat aquest 20 de desembre. FOTO: Bernat Millet

Pilarín Bayés combina perfectament el realisme descriptiu i l’alta creativitat artística. Tothom pot sentir-se identificat en els seus dibuixos, plens de vida en el traç i en els colors.

Com apunten des de la sala, “cada obra de les que realitza s’explica per ella mateixa i és una estimulant escletxa artística oberta a la reflexió. L’autora, culta i amant de les manifestacions populars, estima allò que li és més proper i s’apassiona per les múltiples formes en les quals la societat humana es constitueix a cada racó de terra habitable”.

 
Comentaris

Destaquem