Pons: "A 'Pere i el llop' hem fusionat l’art urbà amb la música de l’OSV"

L'espectacle, amb Brodas Bros i L'Orquestra Simfònica del Vallès, es representa aquest 10 de març a les 19 hores al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Amb quina proposta arriben els Brodas Bros enguany a Sant Cugat?

La proposta és Pere i el llop, de Prokòfiev, que és la unió de Brodas Bros amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Ha estat molt emocionant perquè hem pogut fusionar el nostre art urbà amb el conte, i amb els músics, i realment, ser a l’escenari amb música en directe, amb una orquestra, és molt vibrant.

Com sorgeix aquesta col·laboració?

És el primer cop que fem una cosa així. És una idea de l’Orquestra Simfònica del Vallès i nostra, de la companyia. Va sorgir pel fet que ells volien donar-li una part més visual i més interpretació a aquest conte. I van pensar en els Brodas Bros. Realment, ha estat una unió molt màgica.

Un espectacle familiar. Què descobrirà el públic?

Descobrirà un espectacle amb moviment. Al conte, cada instrument representa un animal, i nosaltres a aquest instrument li hem associat, també, un moviment per a cada animal. Un moviment que ve donat per la dansa urbana. I la veritat és que és molt innovador i molt diferent del que potser, de vegades, ja s’ha vist amb dansa clàssica. En aquesta ocasió, és un pas més; va més enllà amb la dansa urbana.

Com li diria al públic santcugatenc que es deixi seduir per aquesta innovadora proposta?

Crec que, realment, si volen venir a passar una bona estona, a vibrar, a conèixer el conte i realment deixar-se portar, doncs és una bona oportunitat per venir al Teatre-Auditori de Sant Cugat, i gaudir de la música de Prokòfiev, amb la part de dansa de Brodas Bros, i amb la música de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem