Pou d'Art celebra 20 anys amb una gran exposició a la Casa de Cultura

El centre de formació en arts plàstiques mostra els treballs dels seus alumnes

El centre de formació en arts plàstiques Pou d'Art de Sant Cugat del Vallès celebra enguany el seu vintè aniversari. I per celebrar-ho amb tota la ciutat, aquest dimarts, 12 de juny, ha inaugurat una gran exposició dels treballs dels alumnes a la Casa de Cultura.

Una inauguració que ha estat multitudinària i en la qual l'artista i directora del centre, Maria Fabre, ha recordat com "tal dia com avui, ara fa vint anys, obria les portes Pou d'Art", i com el centre ha estat galeria d'art durant 18 anys, ha ofert cursos per a totes les edats i gustos durant aquestes dues dècades.

La exposició s'ha inaugurat aquest 12 de juny. FOTO: Sílvia Polanco

L'acte també ha servit per lliurar tres títols honorífics a tres alumnes del centre. El primer, per Maria Rosa Ribas, l'alumna que més anys porta a Pou d'art, 20 per ser més exactes. El segon, per Maria Paz Valero, per ser una gran artista que fa 15 anys que està al centre. I el tercer per Marina Soriano, l'alumna que va començar de més petita, amb 3 anys, i que encara segueix.

La mostra es pot visitar fins al 25 de juliol. FOTO: Sílvia Polanco

L'acte també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, qui ha fet valdre de Pou d'Art, amb Maria Fabre al capdavant, "fent ciutat dins i fora del centre", i li ha lliurat una placa de reconeixement a la trajectòria.

Després del pastís d'aniversari, els assistents han pogut visitar la mostra, que es podrà visitar fins al 25 de juliol.

 
Comentaris

Destaquem