QGat Foto organitza la 3a Biennal de Fotografia d'Autor

Hi haurà fins a sis exposicions simultànies a Sant Cugat

QGat Foto organitza la 3a Biennal de Fotografia d'Autor amb l'objectiu de promoure i mostrar el treball de fotògrafs catalans. D'aquesta manera, impulsa sis exposicions durant els pròxims mesos en sis espais diferents.

L'habitual exposició col·lectiva es podrà veure a la Casa de Cultura a partir del dijous, 22 de novembre, a les 18.30 hores, quan s'inaugurarà. S'hi podran veure obres de Jordi Camí, Enric Curto, Helen Trunbull, Oscar Bayona i Manel Simón. Des d'aquest punt, el grup es desplaçarà fins a Cal Gerrer on es lliurarà el premi de la 3a Beca Joan Cabanas-Alibau, i s'inaugurarà l'exposició "Acords Fotogràfics" de Manel Úbeda. El recorregut finalitzarà a És-fera 72 on s'inaugurarà, a les 20.30 hores, l'exposició del fotògraf del TOT Sant Cugat, Bernat Millet, on presenta el seu treball "Bitter, Sweet, Soft". Els assistents podran gaudir d'una copa de cava o cervesa.

Ja el dissabte, dia 24, s'inauguraran les altres 3 exposicions que completen la Biennal. A les 11.30 hores s'inaugurarà "Elie", d'Anna Jornet, a l'Ateneu Santcugatenc. Mitja hora més, s'inaugurarà la mostra de Llorenç Pie i Carles Cabanas al Restaurant L'Art. Tancarà el matí la inauguració, a les 12.30 hores, de "Little fragments of my mind", de Nagore Giménez, a la Sala Abacus.

 
Comentaris

Destaquem