Quatre paquets turístics volen descobrir Sant Cugat al visitant

Les propostes marquen itineraris per conèixer el Monestir o Mercantic, entre d'altres

“Sant Cugat no és una alternativa a Barcelona, però volem ser un complement de qualitat”. Amb aquesta idea, Carmela Fortuny, tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat, ha presentat aquest dimarts, 23 de febrer, els quatre nous paquets turístics que Sant Cugat ofereix als visitants.

Uns paquets turístics desenvolupats conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat i Turisme de Barcelona que pretenen esdevenir un atractiu turístic per posar de manifest que “hi ha vida més enllà de Barcelona”, ha remarcat el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Tió, destacant que “fa un parell d'anys que des de FGC impulsem productes culturals per connectar els municipis de la línia del Vallès”.

Els nous paquets turístics tenen com a eix central la visita al Monestir de Sant Cugat i es complementen amb altres propostes culturals a la ciutat.

D'una banda, el paquet Monestir de Sant Cugat ofereix al visitant la possibilitat de visitar el conjunt monàstic amb audioguia per 2,5 euros. El segon paquet, Monestir de Sant Cugat & Vintage shopping, inclou la visita al Monestir amb audioguia i la visita al Mercantic, on el visitant rebrà un obsequi, per 2,5 euros.

Marilyn Monroe Museum & Monestir de Sant Cugat és el tercer paquet, que inclou la visita al Museu de Marilyn Monroe i l'entrada al Monestir amb audioguia per 5,5 euros. Finalment, s'ha creat el paquet Monestir de Sant Cugat & Parc Natural de Collserola que inclou el lloguer d'una bicicleta elèctrica amb ruta autoguiada, i l'entrada al Monestir amb audioguia per 26 euros.

Els quatre paquets es podran adquirir als Punts d'Atenció Turística de Turisme de Barcelona, o a Ferrocarrils de la Generalitat, on el paquet inclourà també el viatge d'anada i tornada en FGC, a un preu reduït.

“Barcelona compta amb un turisme repetidor al qual se li ha de donar més, i cal potenciar la riquesa de municipis com Sant Cugat”, ha destacat el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Ragull.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?