Sergi Barnils il·lustra el llibre 'Amic i amat. Tres homes de Déu en diàleg'

L'obra de Lluís Busquets i Grabulosa clou l'any dedicat a Ramon Llull

L'artista santcugatenc Sergi Barnils ha il·lustrat el llibre Amic i amat. Tres homes de Déu en diàleg
 de Ramon Llull, Jacint Verdaguer i Lluís M. Xirinacs, de Lluís Busquets i Grabulosa. Un llibre que posa el Llibre d'amic i amat de Ramon Llull (1283) al costat dels poemes que Jacint Verdaguer va titular Perles [d'Amic i d'amat] (1896) i, encara, al costat de les Darreres espurnes amb què Lluís M. Xirinacs va preparar un mes abans de morir la seva ofrena al Transcendent (2007).

El llibre presenta a més 29 pàgines d'il·lustracions del prestigiós pintor santcugatenc Sergi Barnils, que, com destaca l'editor, "són una veritable simfonia mística de colors, en la infausta temptativa de voler representar totes les interrelacions entre l'home, l'amic, i Déu, l'Amat".

A més de l'edició estàndard, s'ha fet una edició d'art numerada de l'1 al 202 exemplars, impresos damunt paper Athenea, de la Casa Clariana, numerats amb xifres aràbigues, relligats en tela, signats pels autors de l'edició i el pintor, acompanyats d'una litografia estampada damunt paper Arches de 24 x 34 cm, signada i numerada per l'artista, amb l'estoig corresponent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem