Tatiana Blanqué comissaria l'exposició 'Consciències naturals II, prenent consciència!'

La santcugatenca també exposa en la mostra que es podrà veure del 4 al 26 d'agost a Serres de Pals, a Girona

Per segon any consecutiu, l'artista santcugatenca Tatiana Blanqué exposa i és la comissària de l'exposició "Consciències naturals II, prenent consciència!" que es podrà veure en el marc del White Summer del 4 al 26 d'agost a Mas Gelabert, al costat de Pals.

 

"Un cop més m'endinsaré dins la natura i del que d'ella es percep per expressar des de diferents disciplines, com, cada un dels artistes deixa anar la seva creativitat per expressar allò que el preocupa, el motiva, el copsa, envers la natura", detalla l'artista.

 

El fil conductor proposat tornarà a ser les Consciències Naturals, "però no des d'un punt de vista general, sinó des del fet de prendre consciència plàsticament parlant d'allò que es presentarà a l'exposició, fent partícip a l'espectador alhora de l'observació", detalla. I afegeix que és "la natura des d'una visió molt ample, des de la creació de l'ésser a la natura entesa com a tal, un estudi antropològic que sempre he considerat que anaven de la mà".

 

"Es buscarà una interacció entre artista i espectador, fent evident la comunicació entre el missatger i el receptor. Cal que allò que amoïna al creador arribi al públic i aquest prengui consciència del que està veient", explica Blanqué.

 

Al costat de Tatiana Blanqué exposaran les també santcugatenques Cristina Cabané i Neus Colet, a més de Carmen Anzano, Beatriz Dubois, Clara Gassiot, Carmen Anzano, Duván López, Josep Ma. Compta, Mariona Esteba, Pilar Farrés, Som les dues (Gemma Grau i Roser Brufau), mikana (Ana Ribó), Fiona Morrison, Enric Wallskalsunke, i Mercedes Werner.

 
Comentaris

Destaquem