Tornen els clàssics de poesia i música de Nadal

'Nadal a casa' i 'Per Nadal, fem el Poema' es representaran el 15 de desembre

Amb l'arribada de Nadal, les propostes culturals es multipliquen a Sant Cugat del Vallès. Dos clàssics d'aquestes dates són el Nadal a casa, organitzat per Òmnium, i Per Nadal, fem el Poema, de l'Associació Amants del Teatre.

La tradicional lectura de poesia nadalenca de poetes catalans i concert de nadales Nadal a casa se celebrarà enguany el dissabte, 15 de desembre, a les 17 hores, a Parròquia de Sant Pere del Monestir. L'entrada és lliure i l'acte és solidari amb Càritas Sant Cugat.

D'altra banda, el mateix dia, a les 20 hores, a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música, es podrà gaudir de l'espectacle nadalenc Per Nadal, fem el Poema. Basat en el Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra, és un espectacle poètic musical, amb composició i direcció musical de David Bozzo i, dramatúrgia i direcció de Teresa Canas. Enguany, el Poema està dedicat a aquelles persones que injustament són tancades a la presó o a l'exili i que hauran de passar aquestes festes lluny de les seves famílies. El preu de l'espectacle és de 10 €, i de 8 € reservant les entrades anticipadament a associacioamantsdelteatre@gmail.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem