Tret de sortida del Sant Cugat al descobert

El divendres 1 de juny arrenca el programa d'activitats del Sant Cugat al descobert, una iniciativa per promoure el consum cultural i històric que ofereix la ciutat

Com en altres estiu, aquest 2018 se celebra una nova edició del Sant Cugat al descobert, un programa impulsat per l'Ajuntament que té com a principal objectiu donar a conèixer elements i zones històriques, amb un ric contingut cultural, de la ciutat de Sant Cugat. Per això, des del divendres 1 de juny i fins al 29 de setembre es realitzaran diferents activitats, algunes d'elles guiades, que recorreran per punts emblemàtics del municipi.

El tret de sortida el dóna el programa 'Visites de nit amb notes musicals', que inicia el divendres 1 de juny i es repetirà el 7, el 15 i el 22 del mateix mes. D'altra banda, dins del Sant Cugat al Descobert hi ha dues iniciatives més: l'Itinerari al Monestir de Sant Cugat, que podrà realitzar-se tots els dissabtes dels mesos de juny, juliol, agost i setembre, a les 19:00h de la tarda; i l'Itinerari Nit de llegendes al Monestir, que es podrà fer 4, 11, 18 i 25 d'agost, a les 22:00h.

El divendres 21, doncs, arrenca una nova edició d'aquest programa, amb la visita “El dia a dia dels monjos a través del costumari + concert de Limnos Quartet”, que és la primera de les 46 activitats que es contemplen fer al llarg de l'estiu en el marc de Sant Cugat al Descobert.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem