'Un nou demà', amb els germans Saltor, es presenta a Sant Cugat

El primer disc d'El Nord sonarà al Casal Torreblanca el divendres, 30 d'octubre, a les 23 hores

La formació El Nord, integrada pels santcugatencs Oriol Saltor i Jaume Saltor, i el cantautor de Reus XavisS, presentarà el seu primer disc, Un nou demà, a Sant Cugat. Serà aquest divendres, 30 d'octubre, al Casal Torreblanca, en un concert que començarà a les 23 hores, amb entrada gratuïta.

Enregistrat als Estudis Auhra, el disc sortia al mercat a principis de mes, i alguns dels temes que inclou, com el primer single “Un nou demà”, ja es van poder sentir en directe a El Siglo el 21 de maig d'aquest mateix any.

Com apunta la banda, “ens definim com un grup de pop-rock autèntic, genuí, però amb cançons radiables, comercials i que poden agradar a un públic molt ampli”. Igualment, descriuen entre les seves influències, les principals bandes i artistes de rock internacionals, com Bryan Adams, Bon Jovi, Keith Urban o Rod Stewart, entre d’altres.

El concert s'emmarca en la programació Viu la Cultura de prop, i està organitzat per l'oficina musical La Pua dins el cicle La Pua en directe.

Al costat de Xavi Sánchez (veu principal) i Jaume i Oriol Saltor (guitarres i veus), a l'escenari hi haurà Pol Barbé (baix), Norman Cliento (bateria), i Adrià Ferrer (teclat).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem