Valldoreix convoca un concurs de bandes musicals

Els guanyadors tocaran per Festa Major i gravaran un EP a The Wall Records

L'Espai Jove i l'EMD de Valldoreix convoquen el Sound Music, un concurs de bandes musicals amb l'objectiu de trobar les formacions locals que posaran la música a la Festa Major de la vila. A més, del concert, i del premi en metàl·lic, els guanyadors gravaran un EP a The Wall Records.

El concurs s'adreça a músics d'entre 14 i 30 anys, membres d'un grup en el qual, com a mínim, un dels integrants sigui del municipi, i comptin amb un repertori de composició pròpia. El concurs està obert a qualsevol estil musical.

La inscripció està oberta i finalitzarà el 15 d'abril. Els interessats a participar-hi han d'enviar a espaijove@vdx.cat una breu presentació del grup i dels components, 3 temes (per Soundcloud o similar), l'estil musical i el rider del grup.

Els concerts se celebraran els dies 5 i 6 de maig, i les finals seran durant la Festa Major de Valldoreix al mes de setembre.

El primer premi serà tocar a la Festa Major, un premi en metàl·lic de 300 euros, i la gravació d'un EP de tres temes a The Wall Records. Hi haurà un segon premi de 200 euros, a més de tocar a la Festa Major.

Fragment del cartell del concurs

Més informació
 
Comentaris

Destaquem