Víctor Alexandre i el grup Grifols, insígnies de la Fundació Catalunya Estat

Els premis tenen per objectiu reconèixer la rellevància perquè Catalunya recobri la seva condició de país normal en el context internacional

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre i el president de la multinacional local Grifols, Víctor Grifols, serà guardonats amb dues de les insígnies que atorga la Fundació Catalunya Estat. El col·laborador del DIARI de Sant Cugat i l'empresari català seran reconeguts aquest dijous, 12 de febrer a l'Ateneu Barcelonès, a IV edició dels premis. Els guardons tenen per objectiu reconeixement la rellevància i la tasca que els guardonats perquè Catalunya recobri la seva condició de país normal en el context internacional i a fi que Catalunya esdevingui un Estat.

Amb Alexandre també seran insigniats Jaume Barberà, directiu i presentador; Antoni Bassas, periodista i presentador; Jordi Bastè, periodista, presentador de ràdio; Montserrat Carulla, actriu; Josep Cruanyes, advocat, historiador i portaveu de la Comissió de la Dignitat; Santiago Espot, director comercial i president de Catalunya Acció; Jordi Savall, músic i especialitzat en viola de gamba; Rvdm. Sr. Josep Maria Soler, pare Abat de Montserrat; Quim Torra, advocat, editor i escriptor i Joan Vall-Clara, director d'El Punt Avui TV.

 
Comentaris

Destaquem