AMAT inaugura les seves noves oficines centrals a Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet inaugura la nova seu corporativa ubicada a la cruïlla de l’avinguda Diagonal amb la Via Augusta

Més de 150 persones han assistit a l’acte inaugural de la nova seu central a Barcelona de la immobiliària AMAT, també amb oficines a Sant Cugat i Sant Just Desvern, aquest dimarts 10 de juliol.

Després d’una visita a les noves oficines, Guifré Homedes, director general d’AMAT, ha explicat que la “coherència, l’honestedat i l’ètica” continuen sent els valors d’una empresa que avui dóna feina a 90 treballadors. Homedes també ha tingut paraules de record per als presos polítics i els exiliats i, en aquest sentit, ha posat de manifest que “la justícia resideix en la llibertat”.

El conseller Damià Calvet ha qualificat de “paraules majors” la nova seu corporativa d’AMAT a Barcelona tot recordant que uns mesos enrere s’havien inaugurat les noves oficines de Sant Cugat. Calvet ha remarcat dos aspectes d’AMAT; d’una banda els “valors femenins” de l’empresa i el fet que aquesta sigui la tercera generació d’una empresa familiar. Durant molts anys la plantilla d’AMAT, empresa fundada el 1948, estava formada per dones i fins al 2017 la direcció general estava liderada per les germanes Joana i Imma Amat.

La cloenda ha comptat amb l’actuació musical de Toni Xuclà i Gemma Humet.

A l’acte inaugural hi han assistit diferents autoritats com l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, o la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa.

 
Comentaris

Destaquem