Construiran un hotel de 130 habitacions i un aparthotel a la carretera de Rubí

Suposarà una inversió de 16 milions d'euros

Europa Center construirà un hotel de 130 habitacions i un aparthotel amb 90 allotjaments a la carretera de Rubí, a Sant Cugat. El grup empresarial invertirà 16 milions d'euros per tirar endavant aquest complex hoteler de 4 quatre estrelles en dues parcel·les de 6.321 metres quadrats al Parc Empresarial de Can Sant Joan. L'hotel donarà feina a un centenar de persones, informa finanzas.com.

Les dues parcel·les eren propietat de l'Institut Català del Sòl, que ha venuda a Europa-Center. El gerent de l'Incasòl, Albert Civit, i Ingrid Charlotte, administradora del grup hoteler, han signat aquest 22 de setembre la compravenda del terreny, que permet una superfície de sostre de 7.000 metres quadrats. L'ubicació exacta serà l'entorn del Leroy Merlin, recentment estrenat a la carretera de Rubí. Un emplaçament amb molt bones connexions, a tocar de l'autopista AP-7 i B-30.

Europa Center és un grup immobiliari fundat el 1972 a Hamburg dedicat a la construcció, promoció i gestió d'immobles. Ha desenvolupat una vintena d'edificis amb una superfície construïda de 360.000 metres quadrats, que té un valor d'uns 360 milions d'euros. Segons les últimes dades actualitzades per l'empresa, compta amb un hotel, a banda d'edificis comercials, oficines, aparcaments... Europa Center té una de les seves seus a Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem