Cal Crispin i Llongueras, premis a tota una trajectòria per Sant Cugat Comerç

El premi Establiment Excel·lent ha caigut sobre el Taller de pa Serrajòrdia i el comerç més popular ha estat el Cuquet

L'estanc Cal Crispin, del carrer de Santiago Rusiñol, i la Perruqueria Llongueras del carrer Major, s'han emportat els premis a tota la trajectòria que ha atorgat l'associació Sant Cugat Comerç, aquest dimarts, 20 de març, en la primera Gala del Comerç celebrada al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

D'altra banda, el Taller de pa Serrajòrdia, del carrer de Valldoreix, se n'ha anat a casa amb el premi Establiment Excel·lent, mentre que la botiga de llaminadures el Cuquet, del carrer de Mir, s'ha endut el guardó al comerç més popular.

Unes 200 persones del teixit comercial de Sant Cugat han assistit a la 1a Gala del Comerç, organitzada per l'associació Sant Cugat Comerç amb la voluntat de reconèixer la tasca de les botigues santcugatenques. L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va tancar la primera Gala del Comerç de la ciutat amb paraules de reconeixement i felicitació als establiments premiats.

L’alcaldessa va destacar la “feina, persistència i l’esforç que hi ha darrere de tots els taulells” dels comerços de Sant Cugat. Per Conesa, la nostra ciutat no seria el mateix “sense les entitats, sense les persones que treballen, sense aquest comerç de qualitat”.

Premi a la trajectòria

Cal Crispin ha guanyat el premi a al trajactòria FOTO: Artur Ribera

Núria Segarra i M. Teresa Jiménez van recollir el premi a tota una trajectòria de Cal Crispin del carrer Santiago Rusiñol, un estanc fundat fa prop de cent anys, el 1923. Segarra va llegir un poema familiar que feia referències a l’establiment que, anys enrere, la venda de tabacs es compartia amb una espardenyeria.

Premi a la trajectòria

La perruqueria Llongueras ha guanyat el premi a la trajectòria FOTO: Artur Ribera

Joan Llongueras, actual perruquer de l’establiment fundat també l’any 1923 al carrer Major, va agrair satisfet el reconeixement de Sant Cugat Comerç a tota una trajectòria tot desitjant als assistents que “espero que els vostres comerços també arribin a ser centenaris”.

Premi a l'excel·lència comercial

L'alcaldessa va lliurar a Serrajòrdia el premi excel·lència FOTO: Artur Ribera

El premi d’Excel·lència comercial, triat per un jurat especialitzat, va recaure en el Taller de pa Serrajòrdia del carrer Valldoreix. Laura Serrajòrdia va recollir el reconeixement molt satisfeta i va explicar que intentaven fer cada dia “el millor pa”.

Premi al comerç més popular

El Cuquet ha estat el comerç més popular FOTO: Artur Ribera

El Cuquet de Sant Cugat, l’establiment de dolços del carrer Mir, va guanyar el premi al comerç més popular obtenint la votació més alta (290 vots) entre els 2.000 santcugatencs que van participar en la votació via digital durant dues setmanes. Aida Fernández, gerent d’El Cugat, va manifestar que el premi significa molt per a ella i el va dedicar especialment als seus fills: “És un reconeixement a l’esforç. El Cuquet és com un tercer fill”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem