Cinc espais s'omplen de gastronomia amb el Sant Cugat ve de gust

Restaurants i productors santcugatencs surten al carrer durant el cap de setmana

Els carrers de Sant Cugat del Vallès s'omlen de gastronomia durant el cap de setmana amb la primera mostra enogastronòmica de la ciutat. Més de cinquanta restaurants, productors de vi i cerveses i comerciants posaran les seves parades en diferents espais de la ciutat per mostrar els seus productes, així com oferir degustacions als visitants, i venda de productes. Una fira que s'emmarca dins la celebració de la primera edició del Sant Cugat ve de gust que es va iniciar el 27 de març amb 50 restaurants de la ciutat oferint un menú especial durant tota la setmana.

La pluja d'aquest dissabte ha obligat a portar les actuacions musicals al Celler Cooperatiu i traslladar alguns tallers, com el d'elaboració de cervesa, a diumenge.

La mostra gastronòmica del cap de setmana, que arrencava divendres, 31 de març, i s'estendrà fins diumenge dia 1 d'abril, es divideix en cinc espais a la ciutat, on, a banda de degustacions de menjar i beure, hi haurà tallers o xerrades. La mostra funcionarà dissabte de 12 a 23 hores, i diumenge de 12 a 22 hores.

Els cinc espais de la mostra:

  • L'Espai cuina i l'Espai dolç, ubicat a la plaça d'Octavià, oferiran tastes de 9 restauradors de la ciutat i xerrades, i tastets i tallers infantils de productes dolços, respectivament. Uns tastos que tindran un cost d'entre 2 i 6 euros, i que es podran comprar amb tiquets d'1 euro que es podran adquirir a la mateixa plaça.
  • Al Celler Modernista s'ubicarà l'Espai tast de vins, on 6 vinaters santcugatens oferiran els vins i caves de les DO catalanes més atractives, amb una mostra de xarcuteria i formatgeria, juntament amb xerrades i tastets. També s'hi podran degustar els vins i productes de la ciutat italiana agermanada d'Alba.
  • A la plaça del Rei hi haurà l'Espai tast de cervesa i vermut, amb els 6 productors artesanals de cervesa de la ciutat amb venda de productes i xerrades. En aquest espai també s'hi podran trobar productes de la ciutat agermanada de La Haba.
  • I finalment, l'Espai becaina, ubicat als Jardins del Monestir. Un espai "pioner", ha destacat Solanellas, que oferirà un punt de trobada i de descans per als visitants de la mostra, on es llogaran mantes per al seu benestar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem