Comença la comercialització de les parades del futur mercat de Volpelleres

La previsió és que el nou mercat municipal, ubicat al Volpelleres Centre, obri portes a finals de 2018 o principis de 2019

El futur mercat municipal de Volpelleres és cada vegada més a prop de ser una realitat. Mentre les obres continuen el seu curs, ara s'ha obert el període per comercialitzar les parades que ompliran aquest espai del Volpelleres Centre. Així, tots els interessats ja poden participar en el concurs públic per concedir la gestió de les parades del que serà el quart mercat municipal de Sant Cugat. L'empresa municipal Promusa és l'encarregada d'organitzar la licitació.

L'Ajuntament de Sant Cugat manté la voluntat de poder obrir el mercat municipal de Volpelleres a finals de 2018 o principis de 2019. L'espai tindrà uns 1.000 metres quadrats i es preveu que hi hagi entre 15 i 20 parades de productes frescos. El pressupost total previst és d'1,5 milions d'euros.

El futur mercat se sumarà a l’actual oferta del Volpelleres Centre, amb un supermercat i d’altres serveis comercials que ja funcionen en aquest edifici a tocar de l'estació de ferrocarrils, on també hi ha una oferta de 309 places d’aparcament per als clients. També s’adequarà un espai a la planta soterrani d’aquest edifici per al moll de càrrega i descàrrega, magatzems i zones de serveis de personal.

Així, l'objectiu de l'Ajuntament de Sant Cugat és convertir el Volpelleres Centre en un punt neuràlgic de barri santcugatenc, tant per les compres com a punt de trobada. La idea repeteix el model del Mira-sol Centre, amb comerços, supermercat, mercat, restauració...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem