Tot un conjunt de serveis que et poden fer la vida molt més fàcil

Hi ha professionals que poden arribar allà on tu, per temps, no pots

Netejar la casa, tenir cura dels nens, dels avis, ajudar els fills amb els deures... És molta feina i, de vegades, no arribem a tot. Per això és important poder comptar amb un equip de professionals que es puguin encarregar de dur a terme aquelles feines que se’ns escapen. Sanz Sad es dedica precisament a això. Es tracta d’una empresa que treballa amb un únic objectiu: satisfer els requeriments que hi ha als serveis assistencials a domicili destinats a la fent gran, persones amb diversitat funcional, a l’atenció dels nens o al servei domèstic.

Una altra de les característiques de Sanz Sad és el fet de preocupar-se molt pels seus clients i de ser una empresa propera i atenta a qualsevol problema que pugui sorgir i que estigui a la seva mà resoldre. Els professionals que hi treballen tenen una àmplia experiència en el sector i un dilatat historial d’excel·lència en la pràctica de la seva feina.

A més, Sanz Sad posa molt fàcil totes les seves gestions. Contactar amb ells és molt fàcil (telèfon, correu electrònic i de forma presencial), però, per exemple, saber quant et costarà un servei també ho és, ja que disposen d’un apartat al seu web que serveix per conèixer, entre d’altres coses, el preu que s’hauria de pagar. No obstant això, també es pot anar directament a les seves oficines a l’Avinguda Cerdanyola, on sempre hi haurà un professional per resoldre qualsevol tipus de dubte.

Un dels serveis més demandat és el de cangur FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem