Tubau tanca la botiga del carrer de la Torre, oberta des del 1955

Carnisseries Tubau es va fundar el 1944 a Valldoreix i la botiga del Monestir es va obrir fa 63 anys

Carnisseries Tubau tancarà la seva històrica botiga del carrer de la Torre, oberta des del 1955 als peus del Monestir de Sant Cugat, el pròxim 31 de juliol. La carnisseria mantindrà les parades del mercat de Torreblanca i de Mira-sol i també el nou espai inaugurat al supermercat Condis de Coll Favà. Així ho ha explicat en un anunci publicat al TOT Sant Cugat.

En el seu escrit, l'empresa assenyala el canvi d'hàbits dels santcugatencs amb el creixement de la ciutat i afirma que el centre-Monestir és "un espai on la implantació de negocis de restauració" ha anat "desplaçant els d'alimentació".

Carnisseries Tubau va ésser fundada per Josep Tubau i Casas i Rafaela Grau i Feliu el 7 de juliol de 1944 a Valldoreix. La primera botiga es trobava a l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i es despatxava únicament carn de xai, especialment els caps de setmana. El 1954 s'inaugurava un nou punt de venda al Mercat de Pere San. Finalment, el 1955 van inaugurar un altre punt de venda a la seva casa familiar, Cal Tubau del carrer de la Torre, que es convertiria en la seu i l'obrador de la carnisseria.

El 30 d'abril de 2001 s'enfonsa parcialment la botiga del carrer de la Torre i, després d'obres de remodelació, es va tornar poder obrir el març de 2002.

Rafaela Grau, el 1960, a la botiga de Cal Tubau al carrer de la Torre FOTO: Carnisseries Tubau

Més informació
 
Comentaris

Destaquem