Boehringer Ingelheim impulsa 5 projectes d'emprenedoria relacionats amb la salut

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, ho fa amb la col·laboració d'Ashoka i donarà suport a 5 equips de joves que treballen en projectes per a la salut

L'empresa d'innovació Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat ajudarà, per sisè any consecutiu a cinc equips de joves per a la creació de projectes d'emprenedoria relacionats amb el món de la salut. Ho farà de la mà de l'empresa Ashoka. L'objectiu principal del Making More Health -així es diu el programa impulsat per les dues empreses- és reconèixer i fomentar l'sctitud emprenedora entre joves de 16 a 25 anys, així com donar sortida a les idees que puguin tenir els equips que s'hi presenten. De tots ells se n'han seleccionat 5.

Aquests cinc projectes seleccionats reben una dotació econòmica de 500€, per començar a treballar en les seves idees. A banda de la dotació econòmica, Boehringer Ingelheim els aporta un equip de professionals que supervisen i fan un cop de mà en el desenvolupament del projecte en qüestió, a travé d'una plataforma anomenada Bridge for Billions.

Els 5 projectes seleccionats

D'entre tots els projectes, impulsats per equips de joves d'entre 16 a 25 anys, se n'han seleccionat 5. Són aquests:
 

Anmama Catering: Es tracta d'un projecte d'empresa de càtering amb consciència d'alimentació saludable. Tots els productes alimentaris s'elaboren amb productes de qualitat i els menús tenen coherència nutricional. D'altra banda, els treballadors d'Anmama són persones amb risc d'exclusió social, amb l'objectiu de fomentar la seva inserció en el món laboral.

CerQana: CerQana és una eina tecnològica que fomenta l'autonomia de les persones grans i dependents. L'objectiu és adaptar qualsevol smartphone a les necessitats concretes de cada usuari, per facilitar als familiars i cuidadors d'aquestes persones que puguin tenir cura de la seva seguretat.

Miwuki: Aquest projecte d'emprenedoria es basa en la millora de la salut dels animals, sobretot d'aquells desemparats i sense llar. Per això, Miwuki ha creat un espai en el que aquells interessats en acollir animals puguin trobar-los a través d'una plataforma. També hi ha l'opció de fer donacions a protectores i entitats que treballen en pro dels animals.

iLearnTap: Pretén integrar i normalitzar l'educació de les persones amb autisme, a través d'una app que permet crear activitats educatives i lúdiques de forma fàcil i personalitzada per a cada cas.

Hackea tu Memoria: És un programa d'estimulació cognitiva que aposta per la promoció de la salut i un envelliment actiu i saludable. l'objectiu principal d'aquest projecte és treballar en l'àmbit cognitiu de les persones grans.

 
Comentaris

Destaquem