El sector immobiliari, a debat amb el Tribuna Sant Cugat

La jornada s'inicia a les 13 hores a l'Hotel Qgat i hi haurà ponències i un dinar relacional.

El sector immobiliari és el protagonista del fòrum Tribuna organitzat per Sant Cugat Empresarial, que se celebra aquest dimecres, 14 de febrer. Aquesta edició, la segona des que la patronal santcugatenca va recuperar l'event, porta per títol ‘Perspectives 2018 al sector immobiliari a Catalunya’ i compta amb la presència de protagonistes d'excepció.

La jornada s'inicia a les 13 hores a l'Hotel Qgat i hi haurà ponències i un dinar relacional.

Les ponències aniran a càrrec del Director de Promoció i Desenvolupament de Solvia, Francisco Javier Pérez; del CEO i Managing Partner de Cushman & Wakefield, Oriol Barrachina; i de la Consellera Delegada del Grup Immobiliari Vertix, Elena Massot. L’acte està moderat pel periodista de RAC1, Jofre Llombart.

Es tracta de responsables d'empreses capdavanteres del sector immobiliari. Solvia és la branca immobiliària del Banc Sabadell, Vertix és un grup immobiliari especialitzat en la promoció de noves construccions i Cushman & Wakefield és l'empresa de serveis immobiliaris de capital privat més gran del món.

Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitza el Tribuna Sant Cugat Empresarial amb l'objectiu de dinamitzar el teixit econòmic associatiu de la ciutat.  A més, té la voluntat de promoure la ciutat com a territori generador d’oportunitats en els àmbits del coneixement i la innovació i catalitzador de projectes d’activitat econòmica d’àmbit local, nacional i internacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem