GFT anuncia la compra d'una companyia tecnològica canadenca

GFT, companyia de solucions tecnològiques amb seu a Sant Cugat, ha anunciat l'adquisició de la totalitat de les accions d'una empresa canadenca dedicada a l'assessorament en tecnologies de la informació a asseguradores. Es tracta de V-NEO Inc. (V-NEO), una empresa amb 160 treballadors i que proveeiz serveis i solucions tecnològiques a companyies d'assegurances líder a Canadà, Bèlgica i França.

Amb aquesta compra, la multinacional alemanya GFT vol reforçar la seva experiència i coneixement en el sector assegurador, al mateix temps que amplia mercat als Estats Units i adquireix una nova seu a Bèlgica. La principal branca de negocis de GFT actualment és l'assessorament i les solucions tecnològiques per a entitats financeres. GFT preveu que la companyia canadenca li aporti més de quinze milions d'euros en ingressos durant l'exercici 2017/2018.

En unes declaracions recollides per un comunicat de l'empresa, Marika Lulay, CEO de GFT, ha destacat que "l'adquisició apuntala la nostra estratègia de creixement internacional i les nostres previsions a mitjà termini per 2022". V-NEO va ser la primera firma nordamericana que va crear un centre d'innovació i rendiment per a les assegurances, dissenyat específicament pel desenvolupament i capacitació dels treballadors d'aquest sector.

 
Comentaris

Destaquem