GFT aposta per la transformació digital dels joves

“Estem convençuts que aquest programa és una gran oportunitat perquè els joves entenguin la importància que la transformació digital"

La companyia santcugatenca GFT, especialitzada en el sector de serveis financers, participa aquest any al programa Millora la Societat: Digitalitza-la. Educant líders de la transformació digital, amb l'objectiu de formar a joves sobre el seu futur professional en l'àmbit tecnològic. Una trentena de treballadors de GFT s'han sumat com a voluntaris al projecte i oferiran sessions formatives a alumnes de 3r i 4t d'ESO de set escoles catalanes, algunes de les quals a Sant Cugat.

 

“Estem convençuts que aquest programa és una gran oportunitat perquè els joves entenguin la importància que la transformació digital té en el seu futur professional i, gràcies als nostres voluntaris, coneguin de primera mà com treballem en aquest sector”, assegura Guillermo Rodríguez, director de Recursos Humans de GFT a Espanya.

GFT és una de les 15 empreses que col·labora enguany en aquest programan que arribarà a més de 1.100 alumnes de 14 a 16 anys. L'objectiu és que s'acostin a la realitat laboral del sector de la innovació tecnològica al país i plantejar-se si volen arribar a convertir-se en els líders de la transformació digital.

De la mà dels voluntaris, que són professionals que ja estan treballant en empreses d'aquest sector, coneixeran els reptes als quals s'enfronten en el seu moment a dia. Així, durant els propers mesos s'han organitzat sessions formatives que tindran lloc als propis centres educatius, on els alumnes rebran informació pràctica de la realitat del sector tecnològic i dels perfils més buscats avui dia per les empreses per a la transformació digital dels seus negocis.

El programa sorgeix de la col·laboració entre l'Associació Catalana d'Empreses Consultores, la Fundació Junior Achievement i la Generalitat de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem