GFT augmenta un 5% els seus ingressos durant el primer semestre de l'any

Amb els resultats obtinguts en aquests sis primers mesos, la companyia preveu créixer en els resultats finals del 2017

GFT ha incrementat els seus ingressos un 5% durant els primers sis mesos de l'any, respecte al mateix període de l'any anterior. L'empresa tecnològica, que té una de les seves principals seus a Sant Cugat, ha incrementat els seus ingressos fins a 217,77 milions d'euros. 

L'àrea d'Europa Continental ha continuat creixent en solucions digitals per a banca i ha crescut un 15% fins als 115,55 milions d'euros. D'altra banda, a l'àrea d'Amèrica i Regne Unit, els ingressos han baixat un 5%, fins als 105,77 milions d'euros.

"A Espanya hem liderat el creixement del grup GFT durant el primer semestre del 2017. Els principals bancs confien als especialistes de la nostra companyia projectes pioners en transformació digital i, entre ells, algunes institucions financeres espanyoles s'estan situant a l'avantguarda d'aquesta gran revolució gràcies a la seva aliança amb GFT", destaca Carlos Eres, director general de GFT a Espanya. 

La plantilla de GFT també ha augmentat un 5% i compta amb 4.739 treballadors. 

GFT és una multinacional alemanya dedicada a oferir solucions tecnològiques i de negoci pel sector bancari i financer. La companyia explora els nous avenços que es poden fer en la relació amb el client a través de les tecnologies més innovadores en la nova era digital.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem