GFT ingressa 316 milions d'euros en els primers nou mesos d'any

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, està especialitzada en les solucions tecnològiques pel sector financer

La multinacional alemanya GFT, amb seu a Sant Cugat, ha tancat els primers nou mesos de l'any 2017 amb uns ingressos de 216 milions d'euros i un benefici net de 14,2 milions d'euros. Això significa un creixement de l'1% de la facturació respecte el mateix període del 2016, però amb una caiguda dels beneficis del 22%.

Segons la companyia especialitzada en tecnologia pel sector financer, aquest fet es deu als ajustos fets per entitats bancàries d'Estats Units i Gran Bretanya durant els últims mesos.

La situació és diferent per GFT a Europa i l'estat espanyol. Els ingressos de la divisió europea han passat de 145 milions a 164 milions en dotze mesos. Especialment important ha estat el creixement dels serveis de GFT a la banca espanyola, on s'han assolit ventes per 65 milions d'euros fins al setembre. La multinacional alemanya té a Sant Cugat la seu més important de l'estat espanyol i des d'on ofereix servei a diferents països.

Cal recordar que recentment GFT ha signat un acord de cooperació amb SABIS, filial del Banc Sabadell, per un valor de 80 milions d'euros i un període de 5 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem