Neix a Sant Cugat Mompreneur, la primera escola adreçada a mares emprenedores

Mompreneur neix amb l'objectiu de formar i assessorar a mares que volen emprendre el seu negoci

El passat 26 d'abril, naixia Mompreneur, una plataforma per a la formació de mares emprenedores que, entre altres, es caracteritza perquè ofereix la possibilitat de conciliar i assistir a les formacions amb els fills. 

Mompreneur va adreçat a totes aquelles dones que són mare i, arran de la maternitat, decideixien emprendre un negoci relacionat amb la nova etapa. 

 

La plataforma, creada per quatre mares emprenedores, proposa un programa basat en càpsules entre les quals destaquen la formació per crear una estratègia sòlida per xarxes socials, la imatge de producte, l'e-commerce, entre altres.

Tal com destaquen des de Mompreneur, el projecte neix per oferir una solució a mida a totes aquelles mares que els falta temps per formar-se per tal d'executar amb èxit el seu projecte. Una solució que a les quatre creadores els hagués anat molt bé i que van trobar a faltar en el seu moment, recorden.

La primera càpsula de Mompreneur tindrà lloc a Sant Cugat el pròxim divendres, 19 de maig, entre les 10.00 h i les 14.00 h. Ari Vigueras serà l'encarregada d'oferir la primera formació, que tractarà sobre com crear una estratègia de xarxes socials per a iniciar un projecte amb èxit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem