Nou tràmit per facilitar la implantació d'un hotel a Can Sant Joan

Europa Center invertirà 16 milions per un hotel de 130 habitacions i un aparthotel amb 90 allotjaments

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha aprovat un tràmit urbanístic per facilitar la implantació d'un nou hotel al parc empresarial de Can Sant Joan. El grup Europa Center va comprar dues parcel·les a tocar de l'autopista AP-7, al carrer de Danubi, i té la intenció de construir un hotel de 130 habitacions i un aparthotel amb 90 allotjaments. Es preveu que inverteixi uns 16 milions d'euros.

L'Ajuntament de Sant Cugat ja va aprovar el 2017 la modificació urbanística de Can Sant Joan  per permetre la implantació de nova activitat econòmica, però ara introdueix un canvi relatiu a l'espai del soterrani, que s'ha ampliat. "S'havia modificat la línia de protecció amb l'autopista i això impossibilitava que l'hotel pogués edificar totalment el sostre que permet el planejament", ha destacar el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

La modificació urbanística de Can Sant Joan haurà de comptar amb l'aprovació del Ministeri de Foment del govern espanyol, ja que és el titular de l'AP-7. De fet, en base a un informe de mobilitat del Ministeri, l'Ajuntament de Sant Cugat ha de modificar el projecte d'urbanització de l'àrea per deixar oberta la possibilitat de doblar els carrils de sortida de l'autopista a la carretera de Rubí.

El govern de Sant Cugat està en negociacions amb el Ministeri de Foment, que demana la previsió per construir aquests dos carrils de sortida. Damià Calvet ha explicat que no comparteixen aquesta visió i que, en cas que s'executi, es pugui fer en dues fases i a mesura que s'implanta més activitat econòmica a la zona.

El grup

Imatge de la zona. El perímetre de color negre és on anirà l'hotel. A l'esquerra, la sortida de l'autopista a la carretera de Rubi, on s'han de preveure dos carrils FOTO: Google Maps

El grup empresarial invertirà 16 milions d'euros per tirar endavant aquest complex hoteler de 4 quatre estrelles en dues parcel·les de 6.321 metres quadrats al Parc Empresarial de Can Sant Joan. L'hotel donarà feina a un centenar de persones. Europa Center és un grup immobiliari fundat el 1972 a Hamburg dedicat a la construcció, promoció i gestió d'immobles i ja disposa de diversos hotels arreu del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem