GFT mostra les professions del futur als estudiants santcugatencs

Un centenar d'alumnes formen part del programa "Millora la Societat: Digitalitza-la"

Un centenar d'alumnes d'Educació Secundària Obligatòria de Sant Cugat del Vallès han pogut descobrir quines seran les professions del futur gràcies als voluntaris de l'empresa de serveis financers GFT i el seu programa "Millora la Societat: Digitalitza-la. Educant líders de la transformació digital".

Una vintena d'empleats de l'empresa GFT a Sant Cugat han ofert sessions informatives al llarg d'aquest curs a prop de 110 alumnes, 90 d'ells de l'Institut Joaquima Pla i Farreras, i 19 de l'Institut Pureza de Maria, amb 19 estudiants.

A tot Catalunya, han estat 29 centres educatius i més de 1.500 alumnes de 3r i 4t d'ESO d'entre 14 i 16 anys els que han participat en aquesta proposta, que té com a objectiu potenciar les vocacions STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els joves. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació Catalana d'Empreses Consultores (ACEC), la Fundació Junior Achievement i la Generalitat de Catalunya.

GFT és una companyia fundada l'any 1987 que vol impulsar la transformació digital en el sector dels serveis financers. Compta amb un equip global de 5.000 empleats a Europa, Amèrica del Nord i Sud-amèrica. A Espanya, disposa d'un equip de més de 2.000 professionals repartits per les seves seus a Alacant, Lleida, Madrid, Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem