L'AMIC creix en 50 associats i supera els 2 milions d'euros d'ingressos

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació, presidida per l'editor de Totmedia, Ramon Grau, va celebrar la seva assemblea anual a Granollers

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) va celebrar la seva Assemblea General Ordinària, en la qual va presentar el repàs del curs i els reptes de futur de l'associació. Una assemblea, celebrada el passat 14 de juny a Granollers, que va comptar amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, així com més de cent cinquanta associats, proveïdors i representants institucionals.

 

Cal destacar que durant l'assemblea es va informar del creixement d'associats que ha viscut l'entitat, passant de 305 a 355 mitjans. A més, cal destacar que els ingressos s’han doblat en tres anys, aconseguint superar els dos milions d’euros. Així doncs, es va presentar que dels 355 associats a l’AMIC, 145 són mitjans de paper i 210 són mitjans digitals, xifres que no deixen de créixer des del 2014. Amb l’afegit que del total de mitjans de l’AMIC, 204 estan auditats per OJD, PGD o OJD interactiva, un fet únic a l’Estat espanyol.

Respecte a l’elecció de la junta de govern de l’AMIC, Ramon Grau, editor del Grup Totmedia ha tornat a ser reelegit com a president. Pel que fa a la nova junta constituïda, aprofitant la sortida d’un dels membres d’aquesta, s’ha incorporat com a vocal Alejandro Ladrón de Guevara, editor del mitjà digital Valenciaextra.com, en representació dels editors associats del País Valencià i amb l’objectiu de donar visibilitat i utilitat als mitjans de tots els territoris on té presència l’AMIC.

D’altra banda, un dels temes més destacats de l’assemblea va ser la modificació de l’article 3 dels estatuts on s’especifica que tots els mitjans de l’AMIC “Estan obligats a tenir el control (homologat/reconegut per l’AMIC) els mitjans digitals a partir dels 12.000 usuaris únics mensuals i les publicacions impreses a partir dels 12.000 exemplars mensuals”. Amb aquesta mesura, que es va aprovar en l’anterior assemblea, l’AMIC “aposta pel rigor i la transparència” dels seus associats, considerant aquests valors com el “tret diferencial” de l’associació, tal com va explicar Ramon Grau.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?