La santcugatenca Argelia García publica un llibre sobre gestió econòmica

'Tres preguntas para una gestión económica inteligente' es presentava oficialment a Barcelona el 29 de setembre i ja va per la segona edició

La directora financera santcugatenca, Argelia García, va publicar, al setembre, el seu llibre titulat Tres preguntas para una gestión económica inteligente, que ja va per la segona edició.

Saber on som, on anem i quins recursos tenim són les tres preguntes que s'ha de plantejar qualsevol empresa. Així ho explica la santcugatenca al seu llibre. La seva experiència professional l'ha portat a detectar quines són les 8 claus per assolir una gestió econòmica intel·ligent de l'empresa.

Aquest llibre, principalment ajuda als directius d'empreses i projectes a saber quins són els instruments necessaris per a prendre les decisions i d'altra banda, introdueix a les persones amb formació comptable en el control de gestió i en l'organització de l'empresa.

García és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i consultora especialitzada en direcció financera per a Petites i Mitjanes Empreses (PIMES). Des de l'any 2006 codirigeix, amb Miquel Carrió, l'empresa ubicada a Sant Cugat, External Financial Management, que es dedica a l'externalització de direcció financera per a PIMES enfocades al creixement empresarial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem