Les empreses de Sant Cugat que millor tracten els seus treballadors

16 empreses que treballen a Sant Cugat del Vallès han estat reconegudes per les condicions dels seus treballadors

Top Employers Institute ha certificat 102 companyies de referència a l'Estat espanyol amb les millors condicions per als seus treballadors. D'aquestes, 89 companyies donen feina a Catalunya i 16, concretament, a Sant Cugat del Vallès.

Top Employers fa aquesta tria analitzant 600 pràctiques de desenvolupament de persones en deu àrees estratègiques de les companyies com, per exemple, la planificació de la plantilla, l'estratègia de talent, el desenvolupament del lideratge o les oportunitats de futur, però sempre centrant la base del seu estudi en el tracte al treballador.

El gerent de Top Employers España, Salvador Ibañez,  sosté que "les organitzacions seleccionades han demostrat que posen els seus treballadors al centre, els ofereixen condicions excepcionals i treballen per enamorar-los". Segons l'institut, els treballadors valoren molt que se'ls ofereixi una bona experiència en el lloc de treball, la diversitat, l'aprenentatge social i el diàleg.

Empreses de Sant Cugat

Entre les 16 empreses de Sant Cugat distingides per Top Employers pel seu tracte els treballadors, el sector predominant és el de la salut. Per país d'origen, n'hi ha quatre espanyoles i tres de Suïssa i Alemanya.

D'entre les empreses n'hi ha algunes que tenen una de les seves seus principals a Sant Cugat i que donen feina a centenars de persones, com poden ser Boehringer o Roche. En d'altres casos són grans multinacionals amb establiments o oficines al municipi, com pot ser KFC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem