Reconeixement empresarial al president de l'empresa santcugatenca Moventia

La Cecot premia la trajectòria de Miquel Martí

Miquel Martí, empresari i president del Grup Moventia, empresa amb seu a Sant Cugat del Vallès, rebrà el premi de Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018 per la seva trajectòria professional. Un reconeixement que es lliurarà durant la 24a edició de la Nit de l'Empresari, que se celebrarà el pròxim 23 d'octubre a Barcelona.

El premi es decidia aquest 4 d'octubre, quan es reunia el Jurat dels Reconeixements 2018 al Progrés Empresarial, presidit per Antoni Abad, a la seu de la patronal catalana Cecot. També es reconeixarà la tasca de les empreses Macsa ID; Cebiotex; Dormity; Comser; Airos Gluten Free; Fundació Ampans; Associació Catalana de Recursos Assistencials, Mobles Lloveras i Casamitjana.

Miquel Martí és l'actual president de Moventia, i forma part de la tercera generació que lidera l'empresa familiar fundada l'any 1923. Comença la seva etapa professional l'any 1970 compatibilitzant la seva formació acadèmica amb la seva experiència professional accedint a tots els llocs de treball fins a aconseguir la màxima responsabilitat del grup. Sota la seva direcció Moventia ha viscut un moment de creixement i expansió mitjançant l'adquisició d'altres empreses i actualment compta amb 4.000 col·laboradors que tenen com a missió donar serveis de mobilitat a les persones. El Grup Moventia està format per dues activitats de negoci, una dedicada al sector de la mobilitat pública i compartida (autobusos, tramvies i lloguer de bicicleta pública) Moventis i l'altra, la distribució i reparació de vehicles i motocicletes amb Movento.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem