El Bar Hamburg cuina la millor paella de la Festa Major

59 arrossos han entrat a concurs en una edició un xic deslluida per la pluja

El responsable del Bar Hamburg i els cuiners celebren el guardó FOTO: JR Armadàs El responsable del Bar Hamburg i els cuiners celebren el guardó FOTO: JR Armadàs
Els nens jugant amb l'aigua, un classic del Concurs d'Arrossos FOTO: JR Armadàs Els nens jugant amb l'aigua, un classic del Concurs d'Arrossos FOTO: JR Armadàs
La paella del Bar Hamburg ha estat la guanyadora del 32è Concurs d’arrossos de la Festa Major de Sant Cugat. Entre les 59 paelles que han entrat a concurs un jurat format per 10 persones ha donat la màxima puntuació a l’arròs cuinat per Federico Puig i Paco Ríos. Els cuiners s’han negat a compartir els ingredients i el mètode de cocció de la paella però sí han revelat que “el secret és posar-li passió, dedicar-hi temps i afecte”. També han recordat que han comprat els ingredients que han servit de base per guanyar el concurs al Mercat de Torreblanca. El bar Hamburg fa tres anys que participa al Concurs i no és el primer guardó que recullen ja que l’any passat van quedar tercers.

La pluja de mig matí ha fet minvar la participació
L’edició d’enguany del concurs ha quedat un xic deslluïda de participació per culpa de la pluja que ha caigut a mig matí. Molts arrossaires han abandonat el foc o no s’han presentat després d’haver-se apuntat. Finalment però s’han pogut fer els tastos i colles d’amics, entitats, bars i fins i tot partits polítics han passat un bon matí a la nova plaça de Barcelona al voltant d’una bona paella i una mica de vi o cervesa. Un dels arrossaires deia en referència a la pluja, que aquest any enlloc de guerra d’aigua la guerra era contra l’aigua. I Sant Cugat ha guanyat la batalla.

Com sempre, després de menjar la plaça de Barcelona s’ha convertit en l’escenari de la mencionada guerra d’aigua. Amb tothom ja ben xop s’ha iniciat el Ball de l’Arròs amb el conjunt gran casino.


Ja pots participar al concurs TOT Fotoportada 2012 si has fet fotos de la Festa Major!

Consulta la resta del programa de Festa Major:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem