El Circ Raluy presenta nou espectacle a Sant Cugat

De l'1 a l'11 de març, la companyia catalana presentarà el seu nou espectacle de circ a la ciutat

El Circ Raluy segueix comptant amb Sant Cugat pels seus espectacles. FOTO: Arxiu
El Circ Raluy presenta nou espectacle a Sant Cugat
De l'1 a l'11 de març, la companyia catalana presentarà el seu nou espectacle de circ a la ciutat

El Circ Raluy segueix comptant amb Sant Cugat pels seus espectacles. FOTO: Arxiu
El Parc de Can Vernet s'omplirà amb la màgia del Circ Raluy els primers onze dies de març amb l'arribada de la companyia, que presentarà el seu nou espectacle a Sant Cugat. L’històric Circ Raluy ha escollit un any més la ciutat de Sant Cugat per a la seva temporada d’hivern i oferirà el seu últim treball, Generacions. El nou espectacle inclou 15 números de circ de diferents tècniques –llit elàstic, antipodisme, o trapezi balanç, entre d’altres- i manté l'essència del Circ Raluy en recuperar l'esperit clàssic dels circs.

El Circ Raluy té com a tret distintiu que està format principalment per membres de la família Raluy i Generacions neix de les idees dels més joves de la família, i aconsegueix unir a vàries generacions Raluy en una pista de circ. Les joves germanes Kimberley (13) i Jillian (11) presentaran un número d’acrobàcia amb meteorits, uns aparells que llancen a una alçada de 10 metres. La companyia ha fitxat també per aquesta temporada a Duban Nikols, un reconegut artista especialitzat en llit elàstic que ha trepitjat els principals circs europeus, com el Bouglione o el Krone, entre molts d’altres. I comptarà amb l’actuació del pallasso Claret Papiol -fundador amb Tortell Poltrona de la mítica parella dels anys 80 Germans Poltrona- que farà de mestre de cerimònies juntament amb Carlos Raluy. L’espectacle també comptarà amb Yú, un ós panda mecànic de dos metres, construït per una empresa especialitzada en efectes especials, que visita per primera vegada Barcelona.

El Museu
El Circ Raluy també té una vessant de museu i que es centra bona part en la restauració de carruatges antics i que van passejant pels pobles. Enguany, la companyia arribarà a la ciutat amb més de 20 caravanes. Per aquesta nova temporada, han adquirit dos nous vehicles: un camió militar de l’exèrcit alemany i que va ser fabricat per la marca Mercedes l’any 1951 (que el Raluy ha convertit en biblioteca especialitzada en matemàtiques i literatura) i un segon camió anglès de la marca ERF que antigament va ser propietat de l’exèrcit anglès i que posteriorment va utilitzar el circ Robert Brothers com a grup elèctric.

Coneix la peculiar història del Circ Raluy

Ubicació