El que prepara Canals-Galeria d’Art per al 2013

La galeria santcugatenca se suma a la celebració de l'Any Espriu que commemora el centenari del naixement del poeta

Imatge commemorativa de l'aniversari de la galeria. FOTO: Cedida
El que prepara Canals-Galeria d’Art per al 2013
La galeria santcugatenca se suma a la celebració de l'Any Espriu que commemora el centenari del naixement del poeta

Imatge commemorativa de l'aniversari de la galeria. FOTO: Cedida
Canals-Galeria d'Art ha preparat un seguit d'activitats per al 2013, l'any en que la sala celebra el seu quarantè aniversari a la ciutat. El mes de gener ha començat mantenint la Biennal d'Art Contemporani Català a Cadaqués, l'exposició de l'obra de Grau-Garriga a Lleida, i l'exposició d'Àngels Ribé a la galeria santcugatenca. Durant el mes, el dia 10 s'inaugurarà l'exposició itinerant de Neus Colet a la galeria Carme Espinet de Barcelona, i el dia següent, s'inaugurarà la Biennal a Reus. Ja el dia 15 d'aquest mateix mes, Canals-Galeria d'Art acollirà un tast de vins. Tancarà el mes l'assistència de la galeria a la Nit del Galerisme al Macba.

Durant l'any, a més, organitzarà una mostra que porta per títol Sant Cugat i els seus artistes amb les primeres avantguardes de creadors locals des dels anys seixanta fins l'actualitat. L'economista Francesc Raventós farà una xerrada sobre com sortir de la crisi tot presentant el seu darrer llibre, i hi haurà un homenatge a l'artista Mercè Diogéne, amb motiu dels seus 90 anys.

Any Espriu
La galeria santcugatenca se suma aquest any a la celebració de l'Any Espriu que, aquest 2013, commemora el centenari del naixement del poeta. Per aquest motiu, al mes de setembre s'inaugurarà a la sala l'exposició de l'artista santcugatenc Sergi Barnils, qui ha estat l'autor de les il·lustracions d'una de les publicacions inèdites que s'editen de Salvador Espriu, i els originals es podran veure a Canals-Galeria d'Art.

A més, el dia 23 d'abril, Sant Jordi, la galeria acollirà la marató de lectures Espriu de cor i de memòria, que es farà a tot Catalunya, i que a Sant Cugat llegiran ciutadans i figures de relleu social de la ciutat. L'1 de juny, en el marc de la sisena edició de la Festa de l'Art 2013, es farà un acte poètic, literari i visual sobre Salvador Espriu, i al mes d'octubre, coincidint amb la Tardor de l'Art 2013, 12 joves cantautors cantaran Espriu, coincidint, a més, amb el Festival de Poesia de Sant Cugat.

Ubicació