Aprèn a cuinar uns fideus guisats amb conill

Recepta ideal per fer quan ve la família

Ingredients:

conill

1 dl d’oli o llard de porc

400 g de fideus gruixuts

2 cebes

2 tomàquets madurs

pebrot verd

1 raig de vi ranci

2 grans d’alls

1 branca de julivert 3 o 4 brins de safrà

150 g de pèsols acabats de desgranar

sal

pebre negre

brou

Instruccions:

Talleu el conill a trossos petits. Salpebreu i enrossiu en una cassola amb un raig d’oli. Traieu del foc i feu un sofregit de ceba i pebrot a la mateixa cassola. A mig coure, incorporeu el tomàquet ratllat i un raig de vi ranci.

Afegiu el conill i mulleu-lo amb brou; coeu-lo fins que la carn de conill s’entendreixi; abans, poseu els fideus; després, poseu els pèsols i acabeu de coure.

Feu una picada d’all, julivert i safrà lleugerament torrat al forn. Diluïu amb el suc de la cocció i a la cassola. Tapeu i deixeu-ho reposar uns minuts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem