Arròs de bacallà i bròqui

Una paella amb peix i verdures

Ingredients:

360 g d’arròs rodó

300 g de bacallà esqueixat (dessalat)

400 g de bròquil blanc i verd (tallat petit i escaldat)

1 ceba de Figueres

1/2 pebrot verd

2 grans d’all

1 tomàquet madur

1 litre de brou de verdures

Per a fer la picada:

12 ametlles torrades

julivert

1 gra d’all

4 brins de safrà

Instruccions:

Peleu la ceba i els alls, trinxeu-ho tot ben petit; poseu en una cassola amb un raig d’oli d’oliva perquè s’estovi. A mitja cocció, incorporeu el pebrot verd trinxat, unes voltes i afegiu el tomàquet ratllat.

Coeu a poc a poc. Ara, poseu el bacallà ben escorregut, doneu-hi unes voltes, afegiu l’arròs i el brou bullent; que bulli a foc viu durant cinc minuts. Incorporeu el bròquil tallat a trossos petits. Coeu-ho cinc minuts més.

Feu una picada amb les ametlles, l’all, el julivert i el safrà. Diluïu amb brou; i afegiu en els últims instants de la cocció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem