contingut promocionat

 

logo la fonda opt

Bona brasa en temps de calçots

Els caracteritza un servei acurat i expert i un clar domini de la brasa

Just en el rovell de l’ou de la ciutat, a la plaça d'Octavià, trobem la Fonda, el lloc ideal per a gaudir d’un bon àpat tant de feina, en família o amb els amics. Emmarcat en un local ja emblemàtic que conserva acuradament l’arquitectura original de la casa, La Fonda ofereix també la possibilitat de gaudir d’una gran terrassa, amb vistes al Monestir, per a prendre una copa, fer un bon vermut o gaudir d’unes bones tapes.

Un servei acurat i expert i un clar domini de la brasa caracteritzen aquest restaurant com a una de les millors alternatives gastronòmiques de la nostra ciutat. Per picar, podeu començar amb unes braves, uns calamarsets a l’andalusa, uns daus d’ibèric o unes bombes de carn de la Barceloneta. Com a primers, una bona opció seria l’esqueixada de bacallà, els canelons casolans, els ous estrellats amb pernil ibèric o uns calçots a la brasa amb romesco, aprofitant que som en plena temporada.

Com a segons, aconsellaríem qualsevol carn a la brasa: botifarra, xai, galtes, peus de porc, entrecot, secret, filet de vedella, pollastre, conill… i un llarg etc. que inclouria una opció espectacular, l’espasa La Fonda (una broqueta de carn i verdures –foto adjunta–, ideal per a compartir).

L'espasa La Fonda és si més no un plat curiós de veure FOTO: Cedida

L'espasa La Fonda és si més no un plat curiós de veure FOTO: Cedida

També, com a alternativa, podeu optar per un peix: turbot amb verdures, bacallà a la llauna o pop a la brasa. I per a endolcir-ho, una crema catalana, una amanida de fruites o un carpaccio de pinya amb gelat de vainilla us deixaran més que satisfets. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem