Ens submergim al sud amb la Caldereta del Mar Menor

Tenim un quilo de peix divers que pesquem al riu i al mar. El netegem bé, l’assaonem, el deixem uns minuts i rentem el peix.

En una cassola posem una nyora que sofregim –plat prou interessant i a la vegada gustós i mariner– també hem picat all, julivert i sal, sofregim aquesta picada a una paella amb mig tomàquet, posem aigua seguint cocció però reservant una mica de caldo de la cocció. Afegim el peix –15 minuts de cocció a foc viu– retirem el peix i reservem.

Amb el caldo reservat del peix coem l’arròs durant 15 minuts. Al morter piquem mig tomàquet bullit amb el caldo de la mallada, ho remenem bé. Aboquem la salsa del morter pel damunt del peix esmicolat.

Dos plats a punt, primer l’arròs i de segon el peix, un bon consell, acompanyem-ho d’un potent all i oli. Plata acabat. A taula! Un plat que defineix l’estil mariner del Mar Menor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem