contingut promocionat

 

logo la taverna catalana

Clar i català!

La Taverna Catalana, un projecte gastronòmic que us deixarà bocabadats

Potser no serà el principi de la fi de la cuina minimalista i de disseny però si un simptoma d’un nou cicle que comença i que aposta per la cuina tradicional, sense floritures, ni artificis gratuïts, parlant clar i català!

La nova Taverna Catalana, situada en el singular recinte del Mercantic, també té molt de singular: l’interiorisme juga amb els tòpics catalans d’una forma divertida i que, amb molt d’enginy, combina elements kitsch i tradicionals seguint un costum molt nostre: el de riure’s d’un mateix. Amb aquest punt d’ironia i bon humor que desprèn aquesta taverna es desenvolupa un projecte gastronòmic que us deixarà bocabadats.

La Taverna Catalana 16

Cuina tradicional FOTO. Cedida

Reviureu la cuina tradicional catalana recordant-vos els sabors de cadascun dels racons del nostre país: de la costa, de muntanya i de l’interior. Pa de pagès, oli d’oliva arbequina, embotits, anxoves de l’Escala, formatges artesans, croquetes d’escudella, patates amb all i oli… us obriran boca per a seguir amb l’escalivada sobre coca cruixent o l’esqueixada de bacallà, per continuar amb plats de forquilla com l’espectacular cap i pota, les súper meloses mandonguilles estofades amb sèpia o la inoblidable i elaboradíssima espatlla de cabrit amb mel i romaní.

Les carns a la brasa de carbó, els peixos del dia i unes postres també molt nostradess completen una carta autèntica, tradicional i singular que no us deixarà amb gana, però si amb moltes ganes de tornar-hi. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem