Com fer uns fideus amb musclos

Un plat molt comú que sempre bé de gust

Fideus amb musclos: De nou els musclos, els millors, els de Galícia. A la cassola fem un sofregit amb la ceba tallada fina, el pebrot vermell i el pebrot verd (1/2) tallats també molt fins, els alls a làmines i el julivert picat. Quan agafi color afegim els dos tomàquets tallat a daus –un bon sofregit vaticina un cuinat saborós.

Tenim els musclos nets. Posem a una cassola diferent els musclos perquè s’obrin al vapor. Reservem els musclos despullats de les clovees. A la cassola del sofregit posem els fideus a coure amb la fulla de llorer i uns brins de safrà. Tirem aigua, també l’aigua de la cocció dels musclos.

Quan els fideus estiguin “al dente” –15 minuts per aconseguir-ho– afegim els musclos ja cuits. Plat acabat. A taula! Plat caldoset, però que bons, els musclos. Pinzellada italiana i un cant a Galícia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem