Coneixes el ‘Cuscussó’ menorquí? Apunta la recepta d'aquest dolç

Et presentem un entrant i unes postres molt genuïnes

Fetge a la mallorquina

Ingredients: fetge de porc, tomàquets, cebes, alls, julivert, llorer, farina, oli d’oliva saïm (greix de porc), sal i pebre. A la cuina: tallem el fetge a filets d’un dit de gruixària i els arrebossem a la paella amb saïm, els reservem mantenint-los calents; amb el mateix greix sofregim la ceba tallada molt fina i l’all en làmines, ja enrossit hi afegim els tomàquets ratllatas, el llorer i el julivert picat; afegim el fetge a les verdures que estan sofregint-se i ho deixem coure durant una estoneta, girant-lo un parell de vegades, ho salpebrem i som-hi, un bon àpat! Deixem els guisats i parlem de les postres.

‘Cuscussó’ menorquí

Ingredients: pa de pagès sec, ametlles picades, sucre, greix de porc, panses, pinyons, albercocs secs (orellanes), figues seques, ratlladura de llimona, canyella en pols. A l’obrador: es tracta de fer un massapà en forma de panets o barretes de torró. El resultat són unes postres que es mengen llaminerament. Acompanyem-ho amb mistela o vi ranci!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem