El pa artesà de veritat

Respecte a la brioixeria, és a destacar el croissant, tendre i cruixent, elaborat segons la recepta original francesa i amb mantega importada directament també del país veí

Des de l’abril de 2014, quan Bonaparte va obrir les seves portes a Valldoreix, podeu gaudir d’un pa d’elaboració tradicional de gran qualitat, fet amb estima peça a peça, respectuosos, també, amb els qui necessiten productes sense gluten. Bonaparte, actualment amb cinc botigues, utilitza les millors matèries primeres totalment naturals, sense conservants ni colorants, només fan servir farina, massa mare, sal marina i aigua.

 

Totes les varietats de pa

Pa sarraí, d’espelta, de civada, de sègol, de garrofa, integral de blat sencer, d’olives, de pagès, de motlle, de Viena, de brioix… i també algunes especialitats sense gluten responen a totes les necessitats dels seus clients.

Respecte a la brioixeria, és a destacar el croissant, tendre i cruixent, elaborat segons la recepta original francesa i amb mantega importada directament també del país veí. En aquest apartat també destaquen la coca de forner, els bunyols de vent o les canyes de xocolata. Pel que fa a la pastisseria, també 100% artesana, sorgeix de la fusió entre la pastisseria tradicional i la d’autor amb deliciosos exemples com les Sacher, les mousses, els braços de gitano, els tortells o les coques de brioix. I de cara al Nadal, no deixeu de tastar els panettones, els torrons o les neules fetes a mà. Que vagi de gust!

 

Captura de pantalla 2018 11 28 a las 9.14.49

 No deixeu de tastar els panettones FOTO: B. Millet

Més informació
 
Comentaris

Destaquem