Endolçar els dies amb galetes de llima

Racions: 20

Temps: 30 minuts

Dificultat: fácil

Ingredients: 170 g mantega pomada, 56 g sucre moscàveu (pot substituir-se per sucre blanc), 56 g sucre lustre, la ratlladura d’1 llima, el suc de mitja llima, 1/4 culleradeta de sal, 180 g farina

Ingredients glacejat: 50 g de sucre lustre tamisat, la ratlladura d’1 llima, el suc de mitja llima

Bateu bé la mantega amb els sucres (10 minuts). Incorporeu la sal, la ratlladura de llima i el suc. Aneu incorporant la farina fins que quedi una massa terrosa. Poseu la massa sobre paper film i feu un rul·lo. Deixeu en el frigorífic una hora. Talleu el rul·lo en rodanxes de 0,5 cm. Pre-escalfeu el forn a 180º i cobriu una safata amb paper de forn. Poseu les rodanxes deixant separació entre elles. Fornegeu uns 10 minuts. Transferiu les galetes a una reixeta i deixeu refredar completament abans de posar el glacejat de llima per sobre. Per fer el glacejat, barregeu bé tots els ingredients procurant que no quedin grumolls de sucre.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem