Fenomen Telefèric a Barcelona… i més!

ESPAI PUBLICITARI. Més de 20 anys fent tapes han portat al Telefèric a creuar fronteres continentals

Hi ha restaurants que creen escola... com el Telefèric, amb més de 20 anys a Sant Cugat i un dels impulsors de la cuina de la tapa. El bon tracte i la qualitat del producte han fidelitzat la seva clientela de generació en generació.

Tanmateix, el Telefèric Barcelona, obert ara fa 3 anys pels germans Xavi i Maria Padrosa, s’ha posicionat molt ràpidament i gaudeix d’un ambient culte i cosmopolita, atret per centenars de recomanacions en les xarxes socials. En aquesta línia d’expansió es fa necessari comentar l’obertura aquesta tardor del nou projecte Telefèric a Walnut Creek (San Francisco), notícia que ja està tenint molt de ressò a les xarxes i que pronostica una acollida espectacular.

Les tapes estrella que traspassen fronteres

Les tapes del Telefèric estan fetes amb productes de qualitat. FOTO: Arxiu

De ben segur que el mercat americà també sabrà valorar les estrelles de la casa, com el foie a la planxa amb melmelada de ceba vermella i cirera –guanyadora de la Ruta de la Tapa 2013–; les originals braves; el sorprenent pop a la brasa amb crema Parmentier trufada; el tataki de tonyina amb salsa ponzu ; les gyozas (crestes japoneses) mar i muntanya amb salsa de patxaran; la torrada de foie amb mango i fruits vermells (espectacular) o el filet de bou del País Basc amb sal grossa... entre molts d’altres.


Des d’aquí felicitem tot l’equip de Telefèric i els desitgem molts èxits, als Estats Units i més enllà!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem