Fregit de l’hort, un plat variat i molt gustós

Sóc un fan dels fregits, per tant aquest plat m’agradarà. Pelem un parell d’albergínies i les tallem a rodelles. Fregim a la paella amb oli les albergínies amb uns quants pebrotets verds sencers, ho retirem i amb el mateix oli fregim un parell de cebes picades -reservem-. En el mateix oli rossegem tres tomàquets sense pell, ho deixem reduir fins que espesseixin.

A una altra paella saltegem la barreja de les albergínies, els pebrotets sencers i les cebes durant 5 minuts. Afegim un polsim de farina i pebre vermell picant, ho remenem afegint-hi els tomàquets, rectifiquem de sal -5 minuts més de cocció-.

Plat acabat. A taula! Damunt de cada rodella d’albergínia hi posem una porció del sofregit. És un plat que tindré sempre present, variat i molt gustós. M’ha agradat aquest plat, els fregits són el rei i l’albergínia la reina coronada amb una porció de sofregit!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem