Gaudeix d'unes saludables albergínies amb tomàquet!

Una recepta apta per a vegetarians i vegans

Ingredients

  • 2 grans d’all
  • 2 branques d’orenga
  • 6 cullerades d’oli d’oliva
  • sal i pebre
  • 1 pessic de sucre
  • 400 g d’albergínies
  • 4 tomàquets grans
  • 60 g de formatge Sbrinz o Gruyère, curat i ratllat

 

Pas a pas

  1. Preescalfeu el forn a 200ºC. Piqueu l’all i l’orenga. Barregeu amb oli.
  2. Condimenteu amb sal, pebre i sucre.
  3. Talleu les albergínies i els tomàquets en rodanxes de 5 mm de gruix.
  4. Cobriu cada llesca d’albergínia amb una llesca de tomàquet. Col·loqueu sobre un full de paper per assecar.
  5. Aboqueu l’oli d’all per sobre. Repartiu el formatge pel damunt.
  6. Cuideu al mig del forn uns 20 minuts.

 
Comentaris

Destaquem