Ingredients
- 300 g de fesols “Carilla”
- 3 grans d’all tallats en brunoise
- 150 g de ceba tallada
- 100 g de pebrot vermell i 100 g de pebrot verd a daus petits
- 15 g de polpa de pebrot de romesco
- 100 ml de vi blanc
- 400 g de pop cuit
- oli d’oliva
- 5 g de pebre picant i sal
Recepta
- Els alls els posem a la paella per ofegar-los; abans que es daurin hi afegim els pebrots i la ceba. Remenem i ofeguem cinc minuts. Després hi afegim la polpa del pebrot de romesco i el vi blanc.
- Coem a foc alt fins que se n’evapori l’alcohol. Incorporem els fesols cobrint la barreja amb aigua freda.
- Abans que bulli, baixem el foc i ho deixem a foc lent durant dues hores i mitja.
- En una altra paella, hi posem el pebre vermell, removem i afegim els fesols; ho assaonem deixant uns quinze minuts; tot seguit, hi posem el pop, donem un bull i servim.