No et pots perdre aquests 'callos' a la andalusa!

Utilitzant l'olla de pressió, podràs fer-ho abans i amb molt més sabor

Ingredients

  • 1 kg de menut de porc o vedella
  • 1 cullerada de pebre molt (una punta de pebre vermell picant)
  • 1 got de vi blanc
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 1 ceba mitjana
  • 5 o 6 grans d’all
  • 1 pebrot verd
  • llorer
  • julivert
  • sal
  • 1 tros de xoriço per cuinar
  • 50 g de pernil salat en daus
  • 1 tros de papada de porc (opcional)
  • 1 peu de porc net (opcional)

Recepta

És recomanable l’ús de l’olla a pressió per reduir el temps.

  1. Hi introduïm els menuts nets amb l’oli, els alls aixafats, el pebre vermell, la ceba picada, el llorer, el julivert picat, el pernil, els peus tallats a quarts; i, si els volem afegir, el xoriço i el vi.
  2. Tanquem l’olla i deixem que cogui entre 30 i 45 minuts.
  3. Un cop passat el temps, l’obrim i ho servim ben calent.
  4. S’hi poden afegir uns branquillons de menta si ens ve de gust.

 
Comentaris

Destaquem